Appareils et accessoires
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Prép. 15min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
red bell peppers quartered, stem and seeds removed4
-
yellow onions sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic cloves2
-
olive oil to drizzle and rub
-
flank steaks32 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Red Pepper Sauce
-
olive oil4 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
461 mg
Protides
35 g
Calories
1900 kJ /
454 kcal
Lipides
32 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Simple Ingredients
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2sa 10 dk
Sticky Sesame Chicken
40 dk
Pineapple Teriyaki Salmon
30 dk
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 dk
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 dk
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 dk
Chicken Enchiladas
40 dk
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1sa
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1sa 50 dk
Chicken and Avocado Arepas
1sa
Chicken Parmesan
1sa 10 dk
Mediterranean Chicken
35 dk