
Appareils et accessoires
Beef Pot Pies
Prép. 15min
Total 1h 55min
6 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 oz
-
rosemary1 sprig
-
sirloin steak trimmed, cubed (1 in.)25 oz
-
shallots halved6 oz
-
carrots sliced (¼ in.)4 oz
-
celery sliced (½ in.)4 oz
-
butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
cremini mushrooms quartered6 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
frozen peas thawed5 oz
Pastry Dough
-
all-purpose flour10 oz
-
unsalted butter frozen, diced (¼ in.)4 oz
-
large eggs divided3
-
salt½ tsp
-
ice water2 tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
733 kcal /
3067 kJ
Protides
39 g
Lipides
41 g
Glucides
52 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
20 g
Sodium
973 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Comfort Cravings
8 Recettes
États-Unis
États-Unis