Beef Pot Pies

Beef Pot Pies

4.3 26 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 55min
6 portions

Ingrédients

  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • rosemary
    1 sprig
  • sirloin steak trimmed, cubed (1 in.)
    25 oz
  • shallots halved
    6 oz
  • carrots sliced (¼ in.)
    4 oz
  • celery sliced (½ in.)
    4 oz
  • butter cut into pieces
    1 ½ oz
  • all-purpose flour
    1 ½ oz
  • cremini mushrooms quartered
    6 oz
  • heavy whipping cream
    2 oz
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • salt to taste
    1 ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • frozen peas thawed
    5 oz
Pastry Dough
  • all-purpose flour
    10 oz
  • unsalted butter frozen, diced (¼ in.)
    4 oz
  • large eggs divided
    3
  • salt
    ½ tsp
  • ice water
    2 tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 733 kcal / 3067 kJ
Protides 39 g
Lipides 41 g
Glucides 52 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 20 g
Sodium 973 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...