Appareils et accessoires
Ginger Paste
Prép. 10min
Total 15min
9 oz
Ingrédients
-
ginger, fresh root peeled and cut into pieces (1½ in.)6 ½ oz
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve (approx. 1 oz)1 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
249.3 mg
Protides
0.2 g
Calories
234.9 kJ /
55.9 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stock Your Staples
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Peeled Garlic
5min
Ras el Hanout Spice Mix
10min
Baffad Masala
Pas d’évaluation
Ground Spices
5min
Plum Sauce
50min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Caramelized Onion Pizza Dough
4h 25min
Pilau rice
30min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Cucumber and mint raita
30min