Appareils et accessoires
Kimchi Sauce
Prép. 5min
Total 20min
4 jars
Ingrédients
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1904 mg
Protides
6 g
Calories
787 kJ /
188 kcal
Lipides
2 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Tapioca Kuih
50min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Kimchi Sauce
20min
Soy milk
24h 30min
Peanut Butter
5min
Homemade Soy Milk
35min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Wholemeal Mantou
1h
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Killer Toast
2h