Appareils et accessoires
Kimchi Sauce
Prép. 5min
Total 20min
4 jars
Ingrédients
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1904 mg
Protides
6 g
Calories
787 kJ /
188 kcal
Lipides
2 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Kimchi Sauce
20min
Homemade Soy Milk
35min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Soy milk
24h 30min
Mantou buns
1h 30min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Dried Shrimp Sambal
55min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Soy milk and Mantou buns
6h