Appareils et accessoires
Roasted Chickpeas
Prép. 10min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
tinned chickpeas rinsed, drained then patted dry (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
vegetable oil10 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
garam masala½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried chilli flakes to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
361.4 mg
Protides
4.5 g
Calories
426 kJ /
102 kcal
Lipides
4.5 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
9.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
5-Second Traffic Light Salad
5min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Root Vegetable Oaty Squares
1h 10min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Chunky Coleslaw
5min
Best Basic Houmous
5min
Simple Granola
25min