Appareils et accessoires
Veen- en vlierbessen punch
Prép. 30min
Total 10min
6 glazen
Ingrédients
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
2 g
Calories
597 kJ /
143 kcal
Lipides
1 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 Min
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Tequila 'Refresher'
5 Min
Toffees
2 Std.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Vegetarische chili
35 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min