Tom Yum Paste
TM5 TM31 TM6

Tom Yum Paste

4.9 (17 évaluations )

Ingrédients

  • 15 fresh red chillies, cut into halves, deseeded
  • 5 garlic cloves (see tips)
  • 15 kaffir lime leaves, deveined
  • 50 g fresh ginger, cut into slices (0.5 cm)
  • 40 g fresh galangal (lengkuas)
  • 2 stalks fresh lemongrass, white part only
  • 150 g shallots
  • 3 tbsp raw sugar
  • 20 g shrimp paste (belacan) (optionnel)
  • 20 g fresh coriander, roots included
  • 2 torch lilies (bunga kantan), buds only
  • 15 dried chillies, deseeded (see tips), soaked to soften
  • 50 g cooking oil
  • 2 tbsp fish sauce
  • 50 g lime juice

Infos nut.
par 1 jar
Calories
770 kJ / 184 kcal
Protides
5 g
Glucides
30 g
Lipides
7 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
6 g
Sodium
353 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives