Appareils et accessoires
Borsjtj
Prép. 15min
Total 50min
6 portioner
Ingrédients
-
färsk persilja leaves only3 - 5 kvistar
-
tomater cut in pieces200 g
-
lök cut in pieces100 g
-
morötter cut in pieces100 g
-
råa rödbetor cut in pieces (2 cm)200 g
-
olja40 g
-
potatis cut in pieces (2 cm)150 g
-
röd paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
vitkål cut in strips200 g
-
vatten1000 g
-
salt2 tsk
-
malen svartpeppar½ tsk
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
513 kJ /
123 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Grundkokboken
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Ärt- och myntasoppa
20min
Rökig mexikansk bönsoppa
35min
Rostad pumpasoppa med apelsin
Pas d’évaluation
Gazpacho på gulbeta
Pas d’évaluation
Sesamlax och ärtsoppa
1h
Koreansk ramen med tofu
50min
Ärtsoppa med crème fraiche och krispig skinka
Pas d’évaluation
Spenat- & potatissoppa med smakrik äggkräm
45min
Gurksoppa med räkor på spett
Pas d’évaluation
Curry- och sötpotatissoppa
Pas d’évaluation
Tom Yum med räkor
25min
Broccoli- och stiltonsoppa
Pas d’évaluation