Chocolate cake pops
TM6 TM5 TM31

Chocolate cake pops

3.6 ( 5 évaluations )

Ingrédients

Chocolate cake

  • 80 - 100 g hazelnuts
  • 80 g dates, pitted halved
  • 2 eggs
  • 30 g oil
  • 1 tsp vanilla aroma
  • 200 g buttermilk
  • 100 g flour
  • 30 g cocoa powder
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp baking powder
  • 1 - 2 pinches salt

Cake pops

  • 15 g freeze-dried raspberries
  • 50 g blanched almonds
  • 50 g crunchy peanut butter unsweetened
  • 400 g dark chocolate in pieces (see tip)
    ou 400 g white chocolate in pieces (see tip)
  • 3 tbsp oil
  • shredded coconut raw or toasted, for coating (optionnel)
  • coloured sprinkles for decorating (optionnel)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
253.1 kcal / 1058.9 kJ
Protides
5.2 g
Lipides
18.3 g
Glucides
19.3 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
6.3 g
Sodium
123.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives