Appareils et accessoires
Sous-vide peren met kaneel
Prép. 20min
Total 2h 5min
4 porties
Ingrédients
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3 mg
Protides
2 g
Calories
1024 kJ /
244 kcal
Lipides
3 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Naan (Hindoe brood)
2h
Scones met frambozenboter
25min
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Zalm met waterkerskorst
Pas d’évaluation
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Mini panettone
Pas d’évaluation
200 g ui karameliseren
40min
200-300 g ui glaceren
Pas d’évaluation
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min