Appareils et accessoires
Gresskardoughnut-fingre
Prép. 35min
Total 1h 30min
40 stykker
Ingrédients
-
gresskarkjøtt delt i biter (3-4 cm)450 g
-
vann700 g
-
havsalt2 klype
-
tørrgjær1 ½ ts
-
hvetemel, fint300 g
-
finkornet sukker1 ts
-
kanel, malt pluss 1 ts, eller etter smak1 ss
-
finkornet sukker80 g
-
vegetabilsk olje til steking
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stykke
Protides
1.1 g
Calories
367 kJ /
88 kcal
Lipides
5.8 g
Glucides
7.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gresskar
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Pas d’évaluation
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Pas d’évaluation
Djevelegg
Pas d’évaluation
Rød linsetofu
8h 30min
Walisisk toast med søt sylteagurk
Pas d’évaluation
Minitaco med scampi og vårgrønt
Pas d’évaluation
Temaki sushi (TM6)
Pas d’évaluation
Kringler
1h 35min
Klassisk Flammkuchen
1h
Soyamelk og dampede boller
Pas d’évaluation
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Pas d’évaluation
Gule egg
Pas d’évaluation