Appareils et accessoires
Mumiepølser
Prép. 35min
Total 1h 10min
48 porsjoner
Ingrédients
-
vann500 g
-
12 - 16 frankfurterpølser, delt i 5-7 cm bitersvinepølser, rå48
-
egg lett pisket1
-
melk2 ts
-
butterdeig450 g
-
sennep til pynt
-
ketchup eller annen saus, til servering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stykke
Protides
2 g
Calories
406 kJ /
97 kcal
Lipides
8 g
Fibre
0 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Ciabattine
Pas d’évaluation
Vegetariske pølseruller
Pas d’évaluation
Australske Kjøttpaier
Pas d’évaluation
Havrekjeks
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Pas d’évaluation
Speltpizza med sikori og taleggio
Pas d’évaluation
Vannkringle
1h
Potetlefse
1h
Terte med purre og skinke
1h 55min