Stiltonpai med kål, potet og sellerirot
TM5 TM6

Stiltonpai med kål, potet og sellerirot

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 450 g potet, skrelt, i terninger (2 cm)
  • 450 g sellerirot, i terninger (2 cm)
  • 900 g vann
  • 1 ½ ts havsalt
  • 200 g grønnkål, store stilker fjernet, blader hakket
  • 1 hvitløksfedd
  • 30 g smør, usaltet, i terninger
  • 10 g olivenolje
  • 140 g løk, delt i fire
  • 150 g Stiltonost, smuldret
  • ¼ ts malt svart pepper
  • 600 g butterdeig (se tips)
  • hvetemel, til dryssing
  • 1 egg, medium, lett pisket

Infos nut.
par 1 porsjon
Calories
2095 kJ / 503 kcal
Protides
13 g
Glucides
37 g
Lipides
32 g
Graisses saturées
16 g
Sodium
831 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives