Baby-friendly Mixed Veggie and Cheddar Egg Muffins
TM6 TM5

Baby-friendly Mixed Veggie and Cheddar Egg Muffins

4.5 (63 évaluations )

Ingrédients

  • unsalted butter, for greasing
  • 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 100 g cherry tomatoes, washed, halved
  • 80 g red pepper, washed, cut in pieces
  • 60 g button mushrooms, washed, halved if large
  • 8 fresh basil leaves, washed
  • 6 medium eggs
  • ⅛ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 piece
Calories
327 kJ / 79 kcal
Protides
6 g
Glucides
1.1 g
Lipides
5.5 g
Graisses saturées
2.7 g
Fibre
0.5 g
Sodium
0.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives