Appareils et accessoires
Worstmummies
Prép. 35min
Total 1h 10min
48 porties
Ingrédients
-
water510 g
-
12 - 16 Frankfurter worsten, in stukken van 5-7 cmrauwe varkensworstjes48
-
ei lichtjes opgeklopt1
-
melk2 tl
-
bladerdeeg510 g
-
mosterd om te garneren
-
ketchup of dipsaus, om te serveren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2 g
Calories
406 kJ /
97 kcal
Lipides
8 g
Fibre
0 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Glutenvrije frambozen rolgebak
Pas d’évaluation
Kabeljauw met citrusboter
50min
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Chocolade toffee cake
2h
Karameltaart
3h 50min