Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ cinnamon quill
- 1 tsp black peppercorns
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 500 - 600 g beef, partially frozen, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 carrot (approx. 170 g), cut into pieces
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into halves
- 5 sprigs fresh coriander, roots and stems included
- 2 brown onions (approx. 360 g), cut into halves
- 4 garlic cloves
- 4 - 6 fresh long red chillies, deseeded if preferred, adjust to taste
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 120 g tomato paste
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Infos nut.
- par 6 portions
- Calories
- 8046.8 kJ / 1915.9 kcal
- Protides
- 169.9 g
- Glucides
- 112.6 g
- Lipides
- 72.4 g
- Graisses saturées
- 17.7 g
- Fibre
- 62.9 g
- Sodium
- 3237 mg
Recettes alternatives
Curried sausages and lentils
1 godz.
Butter chicken
55min
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Easy satay chicken
40min
Mushroom risotto
30 min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chilli con carne
40min
Thai red chicken curry
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Chicken korma
45 min
Thai chilli chicken and basil
30 min