Appareils et accessoires
Traditional Christmas cake
Prép. 15min
Total 3h 15min
20 pieces
Ingrédients
-
mixed dried fruit700 g
-
brandy plus an extra 2-3 tbsp to feed (see Tips)300 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
brown sugar200 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
eggs room temperature4
-
plain flour200 g
-
slivered almonds100 g
-
glacé cherries cut into quarters150 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
65.6 mg
Protides
5 g
Calories
1365.3 kJ /
326.3 kcal
Lipides
12.1 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
43.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Quick fruit cake
2 Std.
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Christmas cake
196 Std. 35 Min
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 Std. 50 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Steamed ginger puddings
40 Min
Jamaican style ginger cake
1 Std. 20 Min
Farmhouse Fruit Cake
1 Std. 20 Min
Shortbread
1 Std.
Mini fruit cakes
25 Std. 40 Min