Caribbean carrot cake
TM6 TM5 TM31

Caribbean carrot cake

4.8 ( 907 évaluations )

Ingrédients

Cake

  • 100 g grapeseed oil plus extra for greasing
  • 300 g carrots cut into pieces
  • 3 eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 100 g dark brown sugar
  • 220 g plain flour
  • 2 tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp baking powder
  • 2 tsp ground cinnamon
  • 2 tsp ground ginger
  • 1 tsp ground nutmeg
  • 1 tsp ground cardamom
  • 1 pinch salt
  • 275 g canned pineapple pieces drained
  • 80 g desiccated coconut plus extra for decorating
  • 100 g walnuts or pecan nuts, cut into halves, plus extra for decorating

Cream cheese frosting

  • 250 g cream cheese cut into pieces
  • 180 g butter cut into pieces
  • 230 g pure icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract

Infos nut.
par 1 portion
Calories
203.9 kcal / 856.4 kJ
Protides
3.6 g
Lipides
13.6 g
Glucides
16.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
4 g
Sodium
171 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives