Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
150
g căpșune, proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
ou 150 g căpșune, congelate - 20 g zahăr brun
- 20 g unt, tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
- 8 bucăți escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
- făină, pentru îmbrăcat escalopul
- 30 g oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 888 kJ / 212 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 1 g
- Lipides
- 8 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 207 mg
Recettes alternatives
Nuci în amestec cu rozmarin și mirodenii
Pas d’évaluation
Supă de varză acră, chifle umplute, gătite la aburi, cu sos cremos de ciuperci
Pas d’évaluation
Petit fours cu ciocolată și caramel sărat
7 Std. 10 Min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar și cartofi
Pas d’évaluation
Piept de pui pizzaiola cu piure de țelină și cartofi
1 Std.
Chili con carne
40 min
Chifteluțe în sos de roșii cu piure de cartofi
45 min
Gnocchi cu ricotta
2h
Spaghette bologneze din fasole neagră ( sănătate intestinală)
Pas d’évaluation
Blanquette de vițel
1h 30min
Heringi ucraineni dreși
1 Std.
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5h 15 min