Appareils et accessoires
Hokkaido Cupcakes
Prép. 10min
Total 45min
5 pieces
Ingrédients
-
egg yolks (approx 3 yolks)45 g
-
caster sugar70 g
-
vegetable oil20 g
-
full cream milk45 g
-
superfine flour sieved60 g
-
egg whites (approx. 4 whites)135 g
-
cream of tartar (optionnel)⅛ tsp
-
whipping cream200 g
-
instant custard powder10 g
-
icing sugar to garnish1 tsp
-
fresh mixed berries to garnish50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
95 mg
Protides
7 g
Calories
1304 kJ /
312 kcal
Lipides
20 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Party Bites
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Beef and Dumpling Stew
1h 55min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Pas d’évaluation
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Brownie Brittle
40min
Rainbow Cake
2h 45min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM5)
30min
Jelly Earthworms in Chocolate Soil
3h
American-style pancakes
40min
Waffle cones
35min
Steamed Siew Mai
5h
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min