Fläskgryta med svart bönsås

Fläskgryta med svart bönsås

Pas d’évaluation
Prép. 20min
Total 30min
6 portioner

Ingrédients

Marinad
  • ginger wine
    80 g
  • fläskfilé ansad och strimlad (1 x 10 cm)
    500 - 600 g
  • hoisinsås
    2 msk
  • olivolja
    1 tsk
Svart bönsås
  • röd färsk chili (optionnel) avfröad för svagare smak
    ½ - 1
  • vitlöksklyftor
    2
  • konserverade svarta bönor
    400 g
  • sojasås
    60 g
    60 g tamarisås
  • sesamolja
    1 tsk
  • Shaoxing risvin
    1 msk
    1 msk torr sherry
  • vatten
    80 g
  • palmsocker (1 cm kub), riven
    1 tsk
Ris och grönsaker
  • vitt ris
    300 g
  • vatten
    900 g
  • broccolisparris (ca. 180 g), ansade och delade i 3 bitar
    1 bunt
  • konserverade bambuskott sköljda och avrunna (bruttovikt)
    230 g
  • salladslök ansad och tunt skivad, till garnering
    1
  • färsk koriander endast bladen, till garnering
    1 - 2 kvistar

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 33.8 g
Calories 1726 kJ / 411 kcal
Lipides 3.7 g
Fibre 9.7 g
Glucides 55.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer