Lammfiléer med rosépepparsås

Lammfiléer med rosépepparsås

Pas d’évaluation
Prép. 20min
Total 30min
4 portioner

Ingrédients

  • smör i bitar (1-2 cm)
    40 g
  • schalottenlökar (ca. 30 g), skalade och halverade
    2
  • vitlöksklyftor
    2
  • vatten
    220 g
  • köttbuljongpasta efter smak (se tips)
    ½ tsk
  • rosépeppar
    2 tsk
  • färskpotatis med skal, tvättade och skurna i bitar (2-3 cm)
    300 g
  • benfria lammkotletter (cirka. 3-4 stycken)
    400 - 500 g
    400 - 500 g lammfiléer
  • havssalt
    1 nypa
  • malen svartpeppar
    1 nypa
  • vatten för att koka ur stekpannan
    1 msk
  • grön sparris (130-150 g), ansade och halverade
    1 bunt
  • morot skuren i tändstickstunna stavar
    1
  • whisky
    1 msk
  • majsmjöl
    1 tsk
  • vispgrädde
    60 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Protides 29 g
Calories 1830 kJ / 435 kcal
Lipides 29.3 g
Fibre 3.8 g
Glucides 12.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer