Appareils et accessoires
Chicken Pad Thai
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
roasted peanuts, unsalted2 oz
-
large eggs2
-
water30 oz
-
firm tofu drained and diced (1 in.)7 oz
-
dried rice noodles8 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
dried chili flakes plus extra to serve¼ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
carrots cut on the bias3 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cut into strips (3 in.)8 oz
-
dark brown sugar1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
tamarind paste2 tbsp
-
chili powder¼ tsp
-
fresh Thai basil leaves (optionnel) to garnish
-
lime cut into wedges1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
778.6 mg
Protides
33 g
Calories
2214 kJ /
529.2 kcal
Lipides
20 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
56.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of East Asia
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Quick Beef Pho
45min
Butter Chicken
4h 5min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Beef Barbacoa
2h
Kung Pao Chicken
1h 5min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Fragrant Chicken Curry
1h
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Tortilla Soup
25min