Appareils et accessoires
Sauterade kalkonstrimlor
Prép. 5min
Total 15min
250 g
Ingrédients
-
20 g olivoljavegetabilisk olja20 g
-
20 g gul lökvitlöksklyfta1
-
250 g kalkonbröst, skinn- och benfritt, strimlade (1,5 cm x 3-4 cm), klappas torra med hushållspapperkalkonlår, skinn- och benfria strimlade (1,5 cm x 3-4 cm), klappas torra med hushållspapper250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 250 g
Sodium
3052 mg
Protides
58 g
Calories
1961 kJ /
469 kcal
Lipides
24 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hög temp. grunderna - kött & skaldjur
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Scones
30min
Karamelliserad lök
50min
Wokade blandade grönsaker
Pas d’évaluation
Brynta kycklingbitar
Pas d’évaluation
Brynta nötbitar (medium)
Pas d’évaluation
Sojayoghurt (vegansk)
Pas d’évaluation
Svampsås
Pas d’évaluation
Bulgur
Pas d’évaluation
Jordnötsmjölk och plättar
Pas d’évaluation
Äppelmarmelad
Pas d’évaluation
Sauterad lax
Pas d’évaluation
Sauterad chorizo
Pas d’évaluation