Appareils et accessoires
Ground Bison Meat
Prép. 5min
Total 35min
450 g
Ingrédients
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 450 g
Sodium
313.5 mg
Protides
113 g
Calories
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Lipides
107.6 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
37.5 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
O Canada
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Potato Pancakes
45min
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Pas d’évaluation
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1h 40min
Mixed Herbs Rice
35min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Sautéing Turkey Cubes
Pas d’évaluation
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Salmon Tartare
10min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27h