Salted Herbs

Salted Herbs

5.0 5 évaluations
Prép. 10min
Total 15min
2 jars

Ingrédients

  • fresh parsley leaves and tender stems (see Tip)
    100 g
  • fresh savory in sections (3 cm/1 in.)
    10 g
  • fresh thyme leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
    10 g
  • fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
    30 g
  • carrots cut into pieces
    150 g
    150 g parsnips, cut into pieces
  • celery stalk with leaves, cut into pieces
    100 g
  • green onions cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
    100 g
    100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
  • coarse salt (see Tip)
    165 g

Infos nut. par 2 jars

Calories 265.6 kcal / 1111.3 kJ
Protides 10.8 g
Lipides 4.5 g
Glucides 30.7 g
Fibre 28.8 g
Graisses saturées 1.3 g
Sodium 64226 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...