Appareils et accessoires
Lang rijzende pizza
Prép. 30min
Total 20h
4 stuks
Ingrédients
Het deeg (de dag ervoor)
-
water200 g
-
verse gist3 g
-
200 g manitoba bloem, (zie tip)tarwebloem (zie tip)200 g
Het deeg (de dag zelf)
-
koud water120 g
-
200 g manitoba bloemtarwebloem200 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten20 g
-
vloeibaar moutextract (optionnel)1 tl
-
zout8 g
-
150 g mozzarella, in schijfjesbuffelmozzarella in schijfjes150 g
Topping
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
courgettes in blokjes (2 cm)200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
Parmezaanse kaas50 g
-
verse basilicumbladeren3 - 4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
1060.5 mg
Protides
22.3 g
Calories
2560.3 kJ /
611.5 kcal
Lipides
23 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
9.5 g
Glucides
74.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dagelijks en creatief
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
350 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Knoflook en uien glaceren
Pas d’évaluation
300 g ui fruiten
Pas d’évaluation
200 g ui fruiten
20min
Gezouten-Karamelijs
14h
Gezouten karameltaart
2h 40min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Amandelpasta
1h 10min
Ontbijt gebak
40min