Appareils et accessoires
Puré af hvide bønner med spinat
Prép. 5min
Total 30min
4 portioner
Ingrédients
Spinat
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
babyspinat, frisk250 g
-
salt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
Hvid bønnepuré
-
skalotteløg30 g
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
hvide bønner skyllet og drænet250 g
-
vand160 g
-
salt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
401 mg
Protides
7 g
Calories
946 kJ /
226 kcal
Lipides
16 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sensommerretter
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Cremede champignoner
Pas d’évaluation
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Falafel-vafler
Pas d’évaluation
Ris salat med grøntsager
Pas d’évaluation
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Pas d’évaluation
Bulgurhvede
Pas d’évaluation
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Pas d’évaluation
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Pas d’évaluation
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Pas d’évaluation
Pimento dip
Pas d’évaluation