Appareils et accessoires
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Prép. 5min
Total 14h 15min
6 porties
Ingrédients
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optionnel)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optionnel) geroosterd, als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
383.8 mg
Protides
10 g
Calories
1949.7 kJ /
466 kcal
Lipides
27.6 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
16.6 g
Glucides
45.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ice Ice Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Champagne crème cake
Pas d’évaluation
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Rabarber-munt cocktail
2h
Knoflook en uien glaceren
Pas d’évaluation
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Frisse koolsalade
15min
Vanille-ijs
12h