Appareils et accessoires
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Prép. 5min
Total 14h 15min
6 porties
Ingrédients
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optionnel)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optionnel) geroosterd, als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
383.8 mg
Protides
10 g
Calories
1949.7 kJ /
466 kcal
Lipides
27.6 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
16.6 g
Glucides
45.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ice Ice Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Appel Pinda Rolls
Pas d’évaluation
Mochi's met sesamvulling
50min
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Pas d’évaluation
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Kruimeldeeg
5min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation