Appareils et accessoires
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Prép. 5min
Total 14h 15min
6 porties
Ingrédients
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optionnel)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optionnel) geroosterd, als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
383.8 mg
Protides
10 g
Calories
1949.7 kJ /
466 kcal
Lipides
27.6 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
16.6 g
Glucides
45.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ice Ice Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanillevla met rabarber
50min
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Pas d’évaluation
Tempé
48h
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Thaise rode curry
1h
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Hongaarse champignonsoep
30min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min