Fish and Potatoes with Tomato Sauce
TM6 TM5

Fish and Potatoes with Tomato Sauce

4.7 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
  • 6 hake steak (120-200 g each)
    ou 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each)
  • 2 tsp salt, adjust to taste
  • 150 g onion, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 100 g carrot, cut in pieces
  • 30 g cold pressed olive oil, plus extra for greasing
  • 50 g white wine (optionnel)
  • 400 g tomatoes, cut in pieces
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1268 kJ / 302 kcal
Protides
33 g
Glucides
25 g
Lipides
7 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
3 g
Sodium
821 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives