
Appareils et accessoires
Chocolate Ganache Tart with Caramel
Prép. 30min
Total 1h 40min
10 slices
Ingrédients
Caramel Sauce
-
sugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 oz
-
water divided36 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Shortcrust Pastry
-
all-purpose flour7 oz
-
sugar4 oz
-
unsweetened cocoa powder3 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
vanilla bean1
-
unsalted butter4 oz
-
large egg1
Dark Chocolate Ganache
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces7 oz
-
heavy whipping cream7 oz
-
fresh fruit to garnish
Infos nut. par 1 slice
Calories
561.8 kcal /
2350.4 kJ
Protides
5.5 g
Lipides
33 g
Glucides
62.9 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
20 g
Sodium
50.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Sugar Stages TM6 Sweet Success
10 Recettes
États-Unis
États-Unis