Appareils et accessoires
Pizza Margherita
Prép. 25min
Total 2h 10min
4 porties
Ingrédients
Pizzadeeg
-
extra vergine olijfolie
-
water op kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
broodbloem400 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
Beleg van de Margherita
-
mozzarella in stukken200 g
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
zout naar smaak2 - 3 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse basilicumbladeren in stukken10 - 15
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20 g
Calories
2544 kJ /
607 kcal
Lipides
24 g
Fibre
4 g
Glucides
78 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Brioche
5h
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Veen- en vlierbessen punch
Pas d’évaluation
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Mediterrane kippenpastei
50min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Dropijs
8h 30min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Dunne grissini
Pas d’évaluation
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Minipizza’s
1h 20min