Appareils et accessoires
Sous-Vide Turkey Breast
Prép. 15min
Total 3h
4 portions
Ingrédients
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
709.6 mg
Protides
39.8 g
Calories
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
7.2 g
Glucides
6.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Chamomile Lemonade
15min
Raspberry Vinaigrette
10min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Papaya Sorbet
15min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Margarita with Citrus Dust
30min
Almond Milk
6h 10min
Keto Cranberry Sauce
20min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55min
Low Carb Cranberry Sauce
20min