Appareils et accessoires
Sous-Vide Turkey Breast
Prép. 15min
Total 3h
4 portions
Ingrédients
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on boneless25 - 27 oz
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
709.6 mg
Protides
39.8 g
Calories
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
7.2 g
Glucides
6.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Pas d’évaluation
Candied Strawberries
35min
Spicy Zucchini Noodles
10min
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing
30min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Lemongrass Beef Salad
30min
Chamomile Lemonade
15min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min
Almond Milk
1h 20min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Golden Beet Gazpacho
50min