Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon

Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon

4.7 6 évaluations
Prép. 10min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

Maple Hollandaise Sauce
  • maple sugar to taste (see Tip)
    ½ - 1 oz
  • water
    1 tbsp
  • lemon juice
    1 tbsp
  • unsalted butter room temperature, cut into cubes (½ in)
    5 ½ oz
  • egg yolks, from large eggs
    3
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
Poached Eggs
  • large eggs
    4
  • water
    60 oz
  • vinegar
    1 ½ oz
  • English muffins
    2
  • smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)
    2 ½ - 3 ½ oz
  • fresh chives thinly sliced

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 415.3 mg
Protides 17 g
Calories 2175 kJ / 519.9 kcal
Lipides 42.2 g
Fibre 0.6 g
Graisses saturées 23.3 g
Glucides 18.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...