Appareils et accessoires
Potato Gratin
Prép. 25min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube42 oz
-
Gruyère cheese cut into pieces3 ½ oz
-
garlic clove1
-
heavy cream17 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
386 mg
Protides
10 g
Calories
1770 kJ /
423 kcal
Lipides
26 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Rice
25min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1u. 30min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Potato Gratin
1u. 10min
Steamed Crème Brûlée
4u. 45min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Whole Chicken with Ratatouille
1u.
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2u. 10min
Boeuf Bourguignon
11u. 25min
Banana Bread (Brown Sugar)
1u. 30min