Appareils et accessoires
Fettuccine Alfredo
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1077 mg
Protides
25.7 g
Calories
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Lipides
56.2 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
34.2 g
Glucides
66.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pasta Favorites
23 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Shredded Lettuce
10min
Loaded Potato Waffle
50min
Cuban Mojito
5min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Southern Coleslaw
15min
Jersey Beef
30min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
Pas d’évaluation
Steaks with Mushroom Risotto
40min
DIY pizza pockets
1h 50min