Appareils et accessoires
Miso-aubergine (sous-vide)
Prép. 20min
Total 2h 45min
4 portioner
Ingrédients
-
vit miso90 g
-
mirinsås40 g
-
35 g vattensake35 g
-
socker30 g
-
sesamolja1 ½ tsk
-
salt2 nypor
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1600 gram
-
aubergine skivad (2 cm), därefter skuren i bitar (3 cm)360 g
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
rostade sesamfrön1 msk
-
vårlök snedskuren1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
670 mg
Protides
4 g
Calories
654 kJ /
156 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Blomkålsmos
Pas d’évaluation
Bulgur
Pas d’évaluation
Stekt sparris
Pas d’évaluation
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Pas d’évaluation
Fänkålssallad
Pas d’évaluation
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Pas d’évaluation
Kashmiri-ris
Pas d’évaluation
Naanbröd med lök och kummin
Pas d’évaluation
Potatis- och rotsellerigratäng
Pas d’évaluation
Rosmarin- och rotfruktsmos
Pas d’évaluation
Janssons Frestelse
1h 40min
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Pas d’évaluation