Appareils et accessoires
Sweet potato muffins with walnuts
Prép. 10min
Total 1h
12 pieces
Ingrédients
-
shelled walnuts70 g
-
water300 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)270 g
-
butter for greasing
-
flour plus extra for flouring280 g
-
sugar90 g
-
brown sugar plus extra for sprinkling100 g
-
milk110 g
-
oil135 g
-
eggs3
-
baking powder10 g
-
salt¾ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
246.8 mg
Protides
5.3 g
Calories
1362 kJ /
325.5 kcal
Lipides
16.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
39.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarian Favourites
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Apricot and carrot bliss balls
1h 20min
Everything Cookies
50min
Superfood Breakfast Muffins
1h
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Boosted Breakfast Muffins
1h
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min