Appareils et accessoires
Roast Potatoes (Betty) Metric
Prép. 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
Roasted Potatoes
-
water625 g
-
Yukon gold potatoes (approx. 70-100 g ea.)1360 g
-
85 g vegetable oilextra virgin olive oil85 g
-
salt to taste1 tbsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed60 g
-
garlic clove1
-
parsley leaves, fresh15 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1362 mg
Protides
8 g
Calories
1544 kJ /
369 kcal
Lipides
17 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Orange Creamsicle Whip
10min
Greek Fava dip
50min
Chilli Cheese Dogs
50min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1h
Sherbet mimosas
10min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Christmas Upside Down Cake
1h 10min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min