Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.6 74 évaluations
Prép. 5min
Total 30h
4 portions

Ingrédients

Marinade and Teriyaki Glaze
  • fresh ginger peeled and sliced (see Tip)
    30 g
  • Japanese soy sauce (or shoyu)
    100 g
  • mirin
    60 g
  • maple syrup, pure
    100 g
  • salmon fillet, fresh, skin on or skinless cut into 4 filets 130 g-170 g ea.
    520 - 680 g
Salmon with Broccoli and Rice
  • rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
    250 g
  • water
    1000 g
  • broccoli florets cut in 3-4 cm florets
    340 g
    340 g sugar snap peas
  • black sesame seeds (optionnel) toasted, to garnish
  • green onion (optionnel) thinly sliced, to garnish
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1499.6 mg
Protides 39.5 g
Calories 2783 kJ / 665.2 kcal
Lipides 21.1 g
Fibre 0.4 g
Graisses saturées 4.9 g
Glucides 74.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...