Appareils et accessoires
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (optionnel) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
219.9 mg
Protides
2.2 g
Calories
332.1 kJ /
79.4 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed prawns or scallops
20min
Korean marinade
40min
Cashew Butter
50min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Individual Pineapple Cheesecakes
3h 50min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Cashew Butter Spread
5min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sautéed chicken cubes
15min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Chicken stock paste
45min