Appareils et accessoires
Basic Chicken Stock
Prép. 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
yellow onions cut into wedges4 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
dried bay leaf1
-
chicken carcass broken in pieces1
-
water to cover (not higher than the max. fill mark)45 - 50 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
84.2 mg
Protides
12.2 g
Calories
1179 kJ /
281.8 kcal
Lipides
24 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
3.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chicken Meal Prep - 13 Tasty Ways
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Bread Crumbs
5min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Grated Cheddar Cheese
5min
Shredded Lettuce
10min
Leftover Vegetable Stock
50min
Homemade Chicken Stock
50min
Steamed Cabbage
25min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Breadcrumbs
5min