Appareils et accessoires
Homemade Chicken Stock
Prép. 10min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
482.7 mg
Protides
21.8 g
Calories
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
4.5 g
Glucides
3.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
O Canada
20 Recettes
Canada
Canada
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Garlic oil
25min
Cooking White Rice
25min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Ground Spices
5min
Chopped Garlic
5min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Breadcrumbs
5min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Pas d’évaluation