Appareils et accessoires
Sticky Gochujang Marinade
Prép. 5min
Total 10min
400 g
Ingrédients
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
1451.5 mg
Protides
4.7 g
Calories
502.7 kJ /
120.2 kcal
Lipides
2.1 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
22.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magical Marinades
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1h 30min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Chorizo Garlic Butter
3h 5min
Asian-style Beef Stew
2h 30min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Teriyaki Marinade
15min
Turkish Spiced Lamb Bites
1h 30min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Chilli Cheese Nachos
40min