Appareils et accessoires
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
Prép. 35min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Citrus Mustard Dip
-
orange marmalade no peel100 g
-
mayonnaise125 g
-
creamed horseradish40 g
-
wholegrain mustard40 g
-
freshly squeezed lime juice10 g
Coconut-crusted Prawns
-
plain flour50 g
-
Cajun spice mix2 tsp
-
desiccated coconut50 g
-
cornflakes100 g
-
extra large king prawns, raw350 g
-
medium eggs beaten3
-
sunflower oilvegetable oil1200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
349 mg
Protides
20 g
Calories
2743 kJ /
661 kcal
Lipides
51 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hawaiian Summer
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Sicilian Salad
30 min
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Fish Tacos
45 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min