Nordic Chicken and Asparagus Tartlets

Nordic Chicken and Asparagus Tartlets

4.7 7 évaluations
Prép. 35min
Total 1h 35min
8 portions

Ingrédients

Shortcrust Pastry
  • plain flour plus extra for dusting
    200 g
  • unsalted butter cold, diced (2 cm)
    80 g
  • water cold
    50 g
  • fine sea salt
    1 pinch
Filling
  • onions cut in pieces
    80 g
  • chicken breasts, skinless sliced (1 cm)
    350 g
  • water
    220 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l)
    ½
  • dried bay leaf
    1
Sauce
  • unsalted butter diced
    25 g
  • plain flour
    25 g
  • milk
    150 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground white pepper or to taste
    ¼ tsp
  • white asparagus cooked, sliced (2 cm)
    80 g
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
    1 Tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 267 kcal / 1122 kJ
Protides 14 g
Lipides 12 g
Glucides 22 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...