Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing

Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing

3.8 16 évaluations
Prép. 20min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

Baked Potatoes
  • potatoes cut in wedges
    500 g
  • honey
    5 g
  • oil
    20 g
  • garlic powder
    ½ tsp
  • brown sugar
    2 pinches
  • salt
    ½ tsp
  • ground white pepper
    1 ½ tsp
Slaw
  • white cabbage cut in pieces (5-6 cm)
    300 g
  • soy sauce
    30 g
  • rice vinegar
    30 g
  • sesame seeds
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • sugar
    ¼ tsp
Wasabi and Dill Dressing
  • fresh dill leaves only
    3 sprigs
  • wasabi paste to taste
    1 - 2 tsp
  • rice vinegar
    25 g
  • plain yoghurt
    50 g
  • mayonnaise
    50 g
  • sugar
    2 pinches
  • salt plus extra to taste
    1 ½ tsp
  • egg
    1
  • sparkling mineral water
    60 g
  • cornflour
    30 g
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • plain flour
    4 Tbsp
  • panko breadcrumbs
    100 g
  • pork chops boneless, (approx. 120 g each)
    4
  • oil for frying

Infos nut. par 1 portion

Calories 578 kcal / 2418.3 kJ
Protides 32.9 g
Lipides 21.3 g
Glucides 63 g
Fibre 6.6 g
Graisses saturées 3.7 g
Sodium 1433.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...