Appareils et accessoires
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
Prép. 20min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
Mandarin Jam
-
mandarins peeled, pith and pips removed, segmented200 g
-
caster sugar200 g
-
water100 g
Walnuts
-
walnut halves50 g
-
caster sugar10 g
-
unsalted butter10 g
Herb Crackers
-
plain flour150 g
-
water80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 - 3 pinches
Serving
-
Brie cheese, wholeCamembert whole250 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
602 mg
Protides
13 g
Calories
1991 kJ /
475 kcal
Lipides
21 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
57 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Very Thermomix® Christmas
63 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Yoghurt Parfait, Quinoa and Apple Crumble
45min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Mulled Wine
30min
Blueberry and Lemon Spumble
1h 35min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3h
Cranberry and Pistachio Bites
2h 20min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1h
Mr. Tomato Head
1h
Gin Fizz
5min
Mushroom Pâté
1h 30min
Beer and Chilli Peanut Clusters
1h 25min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min