Appareils et accessoires
Piccalilli
Prép. 20min
Total 12h 35min
500 g
Ingrédients
-
mixed vegetables (see tip), cut in bite-sized pieces450 g
-
fine sea salt plus 1 tsp2 Tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
English mustard powder1 Tbsp
-
cornflour25 g
-
cider vinegar350 g
-
granulated sugar150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 500 g
Protides
14.8 g
Calories
5469 kJ /
1307 kcal
Lipides
40.9 g
Glucides
219.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Viennese whirl mince pies
1 h 40 min
Tomato and Chilli Jam
1 h 15 min
Red Onion Gravy
25 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 h 25 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 h
Masala Cherry Tiffin
2 h 30 min
'Chip Shop' Curry Sauce
25 min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 h
Tomato Kasoundi
2 h
Steak and Kidney Pudding
5 h
Cornish Fairings
35 min
Mincemeat
15 min