Appareils et accessoires
Pickled Red Onions
Prép. 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingrédients
-
red onions thinly sliced in half moons200 g
-
red wine vinegar100 g
-
caster sugar½ tsp
-
caraway seeds¼ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1642.1 mg
Protides
10.6 g
Calories
2382.8 kJ /
569.5 kcal
Lipides
23.6 g
Fibre
9.7 g
Graisses saturées
8.5 g
Glucides
82.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant-based Around the World
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min